Bewustwording en Ontwikkeling voor mensen die durven te groeien

Wij bieden aan: Counseling, emotioneel lichaamswerk, speyertherapie en energetische behandelingen. Maar ook Labyrintwokshops en trainingen, alles wat wij doen is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Training Mindful ongaan met jezelf

Deze intensieve training gaat uit van een actieve deelname van de deelnemers. Gedurende het weekend is het de bedoeling dat je actief aan de slag gaat met hetgeen je aangereikt wordt.
De insteek is een bewuste levenshouding die wij voor een groot deel zelf kunnen bepalen.
Meer weten? of wil je informatie? neem gerust kontakt via het contact formulier of bel met tel: 06-221080976 of 06-45426007

Bewustwordings Reizen naar België, Frankrijk en Griekenland.

Inspirerende reizen waarbij je uitgenodigd wordt nieuwe innerelijke werelden te exploreren,. Alle reizen staan in het teken van bewustwording, groei en ontwikkeling.

De reizen naar België en Frankrijk worden begeleid door Loes Blok en Caroline Dekker de reis naar Griekenland wordt begeleid door Joanna van Bijsterveld.

Interesse?: bel 06-22180976 of mail naar triadetravel@gmail.com of via contact formulier.
Deelnemers: minimaal 6
3 daagse Labyrintreis Frankrijk

Krachtig in je werk

Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Gebruik je jouw talenten? Past het werk (nog) echt bij je? Voel jij je nog vitaal in je werk? Wil je meer uit jezelf halen? Hoe ligt de verhouding werk / privé?

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan. Ga dan mee op ontdekkingstocht tijdens een weekend in België, en laat je verrassen door op een andere manier je talenten te ontdekken met behulp van het Labyrint.

Echt inspirerende dingen zijn vaak niet realistisch of bereikbaar. De vraag bij ons is of jouw doel je in beweging brengt, of je er kriebels van krijgt in je buik, of je handen ervan gaan jeuken. De vraag is niet wat je zou kunnen doen, de vraag is wat je tof zou vinden om te doen.

Aan bod komen: samenwerking, teamrollen, persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, mogelijkheden & obstakels en communicatie.

“Krachtig in je werk“ Labyrint weekend in België. Het Leerhof te Parike in België.

Trainers zijn: Caroline Dekker & Loes Blok

Prijs: € 795,--
Inclusief: 1 overnachting op basis van gedeelde kamer, ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner, koffie,thee, water, versnaperingen en huisbereid gebak tijdens workshop, cursusmateriaal.

Bij boeken vóór krijg je een korting van € 100,--.

Je aanmelding is definitief wanneer je een aanbetaling hebt gedaan van € 250,-- (restitutie niet mogelijk)

Aanmelden of vragen?: Stuur een mail naar loesblok@spiegelkamer.nl of triadetravel@gmail.com Informatie vind je op onze websites www.spiegelkamer.nl & www.triadetravel.nl

Wie zijn wij?

Caroline Dekker geeft communicatietrainingen, lichaamsgerichte therapie (Speyertherapie), familieopstellingen, en counseling. Zij heeft in de loop van inmiddels 36 jaar een eigen werkwijze ontwikkeld. Zij houdt van reizen, lekker eten, lachen, samen werken en alles wat met ontwikkeling te maken heeft.

Loes Blok, haar specialiteit is Mindfulness, Labyrinten en Meditatie. Ze werkt veel en graag met jongeren die hoog sensitief zijn. Ze is een goede waarneemster en heeft een grote mensenkennis. Loes werkt ook graag met het Labyrint want dat zet mensen in beweging. Zij staat open voor nieuwe dingen en bewandelt graag nieuwe wegen. Zij is altijd op zoek naar (zelf-)ontwikkeling.

Loes en Caroline zijn beide als trainers werkzaam in het Hoger Beroeps Onderwijs. Zij hebben allebei hun focus liggen op persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Essentieel daarbij is in verbinding zijn met de deelnemers. Loes en Caroline zijn een mooie combinatie, doordat ze heel verschillend zijn. Zij hebben gevoel voor humor, en hun uitgangspunt is altijd om ieders kwaliteiten in te zetten, te benutten en vooral ook te delen. Zodat we allemaal kunnen blijven leren, groeien en ontwikkelen.